Hogyan tudnám magammal vinni az internetet?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy nyáron egy hónapot Horvátországban fogok tölteni, és szükségem lenne internetre. Melyik szolgáltatónak van valami ilyesmi szolgáltatása ami nekem erre jó lenne? Mi lenne az, hogy működik és mennyi lenne? Tapasztalatok?2009. máj. 9. 18:15
1/5 anonim válasza:
obilinternet külföldről... Szerintem horror ára van. Keress inkább kint egy internetkávézót.
2/5 anonim válasza:
Wifi :) azt lopjad a netet ha van szerencséd és van 1 hotspot a közelbe, én aztcsináltam
3/5 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nincs wifi a közelben, csak egy órára kb. egyébként jó ötlet, de más? :)
2009. máj. 10. 18:13
4/5 anonim válasza:
Horvátország melyik részére mész, hogy egy órányira van a legközelebbi pont, ahol van wifi???
Bemész a szállodákba, éttermekbe, kávéházakba és megkéred őket, hogy használhasd a NETet pár Kuna-ért cserébe egészen biztosan megengedik!
5/5 A kérdező kommentje:
egy kis szigetre kell mennem, de már mondtam, köszönöm a wifi ötletet, valami más???
2009. máj. 13. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!