Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csináljak? (freemail)

Mit csináljak? (freemail)

Figyelt kérdés
Nem tudom az e-mail címemet sem, és a jelszavamat sem. Nincs jelszó emlékeztető beállítva, de muszáj lenne belépnem. Lehet valamit tenni?
2011. nov. 13. 16:45
 1/4 A kérdező kommentje:

Láthatod, hogy nem a humor kategóriában van!

Köszönöm a hasznos választ, igazán sokat segítettél!

2011. nov. 13. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor válaszolok, nehogy megsértődjél, meg mert más úgysem fog...

Ha az e-mail címedet nem tudod és a jelszavadat sem, akkor szerinted hogy fogsz belépni???? Ha tudnád az email címet, akkor is esélytelen volna a feltörése, de te még ezt sem tudod. Gondolj bele... Hogy állnál neki, ha valaki az összes email címet fel tudná törni? Melyiket törje fel neked? mindet?? Gondolkozzál már, ezért gondoltam, hogy vicc.... BOCSÁNAT

2011. nov. 13. 17:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocs, most vettem észre hogy rosszul írtam: az e-mailt tudom,csak a jelszót nem. Bocs még1x, nem figyeltem.
2011. nov. 13. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Erre is válaszoltam, sajnos ismert email címnél a jelszó feltörése is esélytelen és ezt már soxor leírtuk ezen az oldalon is. Keress vissza és meglátod...
2011. nov. 13. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!