Hálózati meghajtó Android eléréssel?
kösz a választ:)
de ez úgy is működne hogy a gép előtt nem ülne senki..vagyis úgy értem hogy nem kéne vele foglalkozni?
pl: (igazából az anyám használja a Tabletet én meg a gépet)
édesanyám megszeretne nyitni egy fájlt ami csak a gépen van fent...a gép bevan kapcsolva mivel használom de a példa kedvéért épp eszek. Tabletről így is eléri a fájlokat vagy vkinek ott kell ülnie és OK-zgatni meg a fájlt "huzogatni"???
A gépen megosztottam egy mappát...végig is mentem az általa felkínált varázslón és minden cucc be lett állítva...
leszedtem a ghostot és hozzá ezt a samba plugint...elindítom..."katt" Samba (windows) share...kidobja hogy írjam be szerver/útvonal/domain/felhasználó/jelszó
útvonalat megadtam úgy ahogy írtad (\\GÉPNÉV\Megosztás neve), de a többihez nem írtam semmit...oda mit kell??? gondolom a felhasználó és jelszó marad üres (nem védtem le ilyennel)...
bírtam szerverhez az IP-t de ugyan úgy rossz:D
hibaüzenet: An exception occured with code c0000001
Failed to connect: 0.0.0.0.<00>/ÉNIPCÍMEM
Ez engem is érdekelne, hogy hogyan lehet. Én letöltöttem a Total Commander Androidos verzióját (wan hozzá egy LAN plugin, állítólag pont ezért), de azzal sem sikerül... Ha esetleg egy részletes leírást tudna valaki küldeni, hogyan lehet Android rendszerről elérni a PC-n Windows által megosztott könyvtárakat, az nagyon hasznos lenne. A megosztás biztos jó, mert másik PC-ről el tudom érni a Windows fájlkezelőjében.
Köszi előre is a segítséget!
Nekem sikerült végül a Ghost-tal ( [link]
Én is letöltöttem hozzá az SMB ( [link]
Ezek után ha megnyitottam az App-ot volt egy olyan lehetőség, hogy "Windows megosztás". Azon belül A Kiszolgáló név megadása alatt, volt egy "Böngészés" lehetőség, Azon belül egy "WORKGROUP", és azon belül lehet látni a hálózathoz csatlakozó PC-ket. Ha ott rámész már csak a Felhasználó nevet, és a jelszót kell megadnod (Win10 esetén a Micrisoft-felhasználónevet és jelszót, ha azzal vagy bejelentkezve), és már látnod is kellene a megosztott mappákat.
Egy gondom van vele, hogy nagyon lassú, de valószínű, hogy a telefon kora miatt az (SAMSUNG galaxy core prime...)
Remélem tudtam segíteni, és sikerülni fog!
Sziasztok!
Lehet, hogy már nem aktuális, de megosztás távoli eléréséhez mindig kell felhasználó nevet és jelszót beállítani. Annélkül nem fog menni.
A Google playen van egy "hálózati böngésző" nevű alkalmazás.
Nem kell hozzá se jelszó, se semmi.
Látja az összes megosztott hálózati mappát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!