VÁLTSAK SZOLGÁLTATÓT? Lehet ez lenne a jó?
Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 20:12
1/6 anonim válasza:
Lehet... de honnan tudjuk, neked mik az igényeid?
2/6 A kérdező kommentje:
Vettem egy routert ami működik is rendesen de mivel csak 3 mega a netem a skype kamerázva vacak ha meg van osztva,a szörfözéshez, facebokhoz megfelelőnek tűnik. LEHETNE gyorsabbra váltani de azt az árat már nem éri meg most a 3 mega microhullámos 5200ft a 4 már7200ft 8 mega 13300ft,ami alig több de ezért a sebességért sokallom ennyiért minimum 20 mega lenne az ár érték arányos szerintem.
2011. nov. 12. 20:23
3/6 anonim válasza:
Brutális milyen árak vannak. Hát a te elvárásaidat a "legnagyobb" csomag tudná kiszolgálni. Csak ez az egy szutyok szolgáltató van?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem a t hom és a b tel vlthatná fel a a giganetet ( nem reklám célból irom le a nevüket ) ők kábelen adják, van is csatlakozási pont a cs házamban mert korábban a t home volt a szolgálltatónk de az úristennek sem tudtak 1 megánál többet adni akkor azért léptem meg tőlük. Elvben ők gyorsabbat adnának de sajnos hallomásból (haverok)tudom hogy kicsit mindig alattavannak a megrendelt megának ők is.
2011. nov. 12. 20:52
5/6 anonim válasza:
Ad 1. Baromira nem azon múlik, h milyen lefelé neted van, h milyen szép a skype...max akkor ha 1Mbit alatt vagy. A felfelé sáv a lényeg. ( [link]
A giganetes táblázatból nézve úgy fest, h a nagyobb csomagok sem segítenek ki a gondból nagyon ( [link] csak az XXL csomag (ez van csak 300kbps felett).
Ajánlom nézz rá a btel-re...az ugyanannyiért adna neked 10/0.5-s netet( [link] ami már jó a skype alap videójához...
6/6 A kérdező kommentje:
Mindennképpen szolgálltatót váltok, sajnos a hónap végéig nincs rá időm a munkám miatt, de azért köszönöm a választ.
2011. nov. 13. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!