Ha chatelek a Facebookon, azt ugye nem látják mások?
Figyelt kérdés
Tegnap valakivel chateltem és hát...elég kínos dolog volt benne.Ma mondta,hogy lehet,hogy mások látják.Ugye nem tudják megnézni mások?!Ha igen,hogy tudom kitörölni?SÜRGŐS!!!!!!2011. nov. 6. 13:33
1/5 anonim válasza:
te sehogy, meg mások is csak úgy láthatnák ha belépnének az ő felhasználójával
2/5 anonim válasza:
Egyszer találtunk egy oldalt ahol nyomon lehetett követni xy csetelését...háát...kínos.
Nem tom fészen működik-e. Törölni még nem jöttem rá hogyan kell.
4/5 László22 válasza:
De látják van rá mód, sőt bűncselekmény esetén bármit láthatnak mivel kiadja a fb a dolgokat, ezért ne is csináljatok semmi ilyesmit chaten se máshol csak személyesen mert ott nincs lehalgatés vagy megfigyelés. :D
Csak jó tanácsképpen.
5/5 anonim válasza:
Sajnos az oldal nevére már nem emlékszem, de gy találtuk h a két csetelő ismerősöm nevét együtt beírtuk a gugliba é kiadott néhány oldalt...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!