Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy kicsomagolt zene két...

Egy kicsomagolt zene két fájlból áll, egy play (265 122 KB) és egy play. Cue (1 KB) Hogyan tudom ezt lejátszani?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Virtuális meghajtóba be kell mountolnod, és akkor látni fogod. Ajánlom a DaemonTools-t. Telepítése után lesz egy plusz optikai meghajtód (legalábbis a Windows úgy fogja látni) Majd a tálcán az óra mellett az ikonjára egy bal gomb, kiválasztod a meghajtót, és bejön egy ablak, amiben megkeresve a fájt, megnyitod, és máris olyan, mintha CD-t tettél volna a gépbe.
2009. máj. 7. 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha pedig szeretnéd Cd-re írni, akkor Néró, vagy Ashampoo Free programokkal "képfájl (image) kiírása"-val tehetd meg.
2009. máj. 7. 14:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!!!
2009. máj. 7. 18:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja, és van valami mód, hogy mp3- ba átkonvertáljam? Vagy audio file ba.
2009. máj. 7. 18:49
 5/8 A kérdező kommentje:
A daemon alapból csak a cue file-t látja azt nem tudja betenni, a minden file-t kiválasztva be tudom tenni a nagy állományt a daemonba, de nem játsza le, azt írja, hogy a windows-zal nem kompatibilis.. :((
2009. máj. 7. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Az egyik .cue, ezt mondtad. A másik milyen .bin vagy más?
2009. máj. 7. 19:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Megoldottam! :)
2009. máj. 7. 19:24
 8/8 A kérdező kommentje:
a másik ape volt , és átkonvertáltam mp3 ba
2009. máj. 7. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!