Miert nem mukodik rendesen a router?
Van egy Linksys wrt54g2 wi-fi routerem ami egy gepre vezetekkel es 2 laptopra es egy telefonra veyetek nelkul tokeletesen osztott netet,viszont volt egy modemcsere,a szolgaltato adott egy thomson nemtudom milyen modemet,es azota a wifi nem megy.Probaltam ujra konfiguralni is de hiaba...a laptopok meg a telefon rakapcsolodnak 1-2 mp-re es utana megszakad,visszacsalakozik,megszakad stb...
Csak nem halt meg a router? a kabeles megosztas mukodik
Ugyan,az ilyen esetekben,mindig ez az elso...:)
Nem nyert!
Hát,pedig gondoltam;bárki mielőtt mélyen beleássa magát valamibe,először megpróbálja ki-be kapcsolni...És nem akartam udvariatlan lenni,elnézést kérek!
Egyébként annyiban jutottam előre,hogy a 2 laptopból az egyiken már van net,plusz a telefonon....de csak akkor ha leveszem a jelszót a wifiről. A nem működőn hiába állítom a beállításokat ugyanolyanra mint a működőn,rácsatlakozik a routerre,de net nincs akkor sem....nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!