Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miert nem mukodik rendesen a...

Miert nem mukodik rendesen a router?

Figyelt kérdés

Van egy Linksys wrt54g2 wi-fi routerem ami egy gepre vezetekkel es 2 laptopra es egy telefonra veyetek nelkul tokeletesen osztott netet,viszont volt egy modemcsere,a szolgaltato adott egy thomson nemtudom milyen modemet,es azota a wifi nem megy.Probaltam ujra konfiguralni is de hiaba...a laptopok meg a telefon rakapcsolodnak 1-2 mp-re es utana megszakad,visszacsalakozik,megszakad stb...

Csak nem halt meg a router? a kabeles megosztas mukodik

2011. nov. 3. 16:36
 1/4 tamasoft ***** válasza:
Indítsd újra a modemet és a routert is, talán megoldja a problémát.
2011. nov. 3. 16:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Ugyan,az ilyen esetekben,mindig ez az elso...:)

Nem nyert!

2011. nov. 3. 16:41
 3/4 tamasoft ***** válasza:
Hidd el, nem látom, hogy mit próbáltál és mit nem. Mivel nem írtad le, hogy újraindítottad, ezért kezdtem ezzel az alapvetéssel. Próbálkozz belátásod szerint, lehet hogy azzal "nyersz."
2011. nov. 3. 17:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát,pedig gondoltam;bárki mielőtt mélyen beleássa magát valamibe,először megpróbálja ki-be kapcsolni...És nem akartam udvariatlan lenni,elnézést kérek!

Egyébként annyiban jutottam előre,hogy a 2 laptopból az egyiken már van net,plusz a telefonon....de csak akkor ha leveszem a jelszót a wifiről. A nem működőn hiába állítom a beállításokat ugyanolyanra mint a működőn,rácsatlakozik a routerre,de net nincs akkor sem....nem értem.

2011. nov. 3. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!