Milyen böngészőt használsz?
Figyelt kérdés
Én Chrome-ot2011. nov. 3. 11:28
12/17 anonim válasza:
firefox...amióta az eszem tudom
chrome-t nagyon rég próbáltam nem tetszett valamiér már nem emlékszem miért,opera nekem nem jegyzi meg a jelszavakat,explorerről inkább nem nyilatkoznék :O komolyan van olyan aki azt használja?
13/17 anonim válasza:
Nekem mindegy csak legyen kompatibilis ezzel: [link]
16/17 anonim válasza:
Nem értem miért nem látom több helyen: Safari.
17/17 anonim válasza:
Én vagyok az, aki a firefox 7.0.1-et írta, most a 9.0.1-et használom, és azóta már emellett a chrome-ra épülő avast védett zóna böngészőt a banki ügyekhez, mert az elvileg mindenféle kémprogramtól védett. az egyetlen probléma vele, hogy a védelem miatt teljesen "el van szigetelve" a Windowstól, így ha lefagy, semmilyen billentyűparancs-csal nem tudok kilépni belőle, és újra kell indítani a gépet. ez eddig egyszer fordult elő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!