Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit kell csinálni az összeille...

Mit kell csinálni az összeillesztett fájlal?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a just cause játékot. A darabjait összeillesztettem és most nem tudom mit kell csinálni, hogy tudjak játszani vele!
2009. máj. 5. 07:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Az összeillesztett fájlt (ami *.bin, *.iso, *.cue, *.nrg kiterjesztésű) be kell tenni egy virtuális meghajtóba, amivel meg tudod nyitni és fel tudod telepíteni. Én erre a célra a "Daemon tools" nevű progit használom, amit (ha nincs meg) le kell tölteni.
2009. máj. 5. 08:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Van nekem és hogyan kell használni?
2009. máj. 5. 08:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Elindítod, a tálcán jobbra lent(az óra mellett)megjelenik az ikonja. Jobb katt az ikonra, majd a "virtuális CD/DVD rom"-ra, a következő kis ablakban az "Eszközök számának beállítása..."-ra, az előugró mégkisebb ablakban jelöld be, hogy 1,2,3 vagy 4 meghajtót akarsz (a 4 a max.)!

Ha ez megvan akkor a "Sajátgép"-ben lesz egy új meghajtód.

Ha ott a meghajtó akkor eddig minden jó.

Most újra jobb katt a Daemon ikonjára, majd a "Virtuális CD/DVD"-re, aztán az "Eszköz 0:"-ra, majd a mégkisebb ablakban a "Képet becsatol"-ra. A képernyő közepén megjelenő ablakban válaszd ki az összerakott játék képfájlját (*.iso, *.cue stb.), katt rá és nyomj "Mentés"-t! Ezután a "Sajátgép"-ben katt az új meghajtóra, itt előjönnek a fájlok úgy, mintha egy CD/DVD lenne a meghajtóban. Innen tudod telepíteni a játékot (setup.exe). A többit (gondolom) tudod.

2009. máj. 5. 13:46
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2009. máj. 5. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!