Börtönbe kerülhet az aki msn en fenyeget valakit?
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 20:50
3/17 Vajk válasza:
Nem!
Maximum közvetett bizonyítéknak számít egy msn beszélgetés, ami nem lenne elegendő akármilyen büntetéshez sem, mivel könnyen meghamisítható!
4/17 A kérdező kommentje:
de állítólag az msn fő szervere tárolja 2 évig a beszélgetéseket
2011. okt. 23. 21:08
5/17 anonim válasza:
És ha valakinek feltörik? És trágárul irkálnak sértegetik a barátaidat, majd azok feljelentenek és te szívsz? velem is ez volt sok kis köcsög... (engem nem jelentetek fel)
6/17 anonim válasza:
De inkább ne fenyegess senkit :)
7/17 A kérdező kommentje:
mozgássérült vagyok és egy lány hülyített és dühömben azt mondtam h rá gyújtom a házát ha nem fejezi be. persze fizikai képtelenség mivel nem tudok járni
2011. okt. 23. 23:15
8/17 anonim válasza:
semmi az ég világon nem történik,talán szóba sem állnak vele a rendőrségen,de azért azt jobb ha tudod hogy attól hogy hátrányos helyzetű vagy nem a tiéd a világ még ha meg is sértődsz,kíváncsi lennék mivel zaklat a lány hogy ilyennel fenyegetted meg,talán nem akart leszopni?
9/17 A kérdező kommentje:
kit érdekel a sex, nem erről volt szó. nem tudta eldönteni h szeret v nem. ha letiltottam akkor facebookon írt. persze volt mikor én is 1x. azóta megbeszéltük és barátok vagyunk.
2011. okt. 23. 23:56
10/17 anonim válasza:
"de állítólag az msn fő szervere tárolja 2 évig a beszélgetéseket"
lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!