Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megbízható a www.londonlicit.h...

Megbízható a www.londonlicit.hu oldal? Valaki, aki licitált, meg is kapta amit rendelt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 22:30
1 2
 1/18 anonim válasza:
Nekem simán megjött a londonlicit ről a nyeremény. Pár nap alatt.
2009. jún. 11. 09:38
 2/18 anonim válasza:
A vásárolt krediteket azonnal felírták. Először egy fényképezőgépre licitáltam. Az nem jött össze. Másodszorra sikerült leütnöm egy dvd felvevőt. 4 nap múlva meg is érkezett. semmi gond nem volt. Sajnos csak 8 kreditem maradt abból meg már nem jött össze semmi. jövő hónapban újra próbálkozom
2009. jún. 11. 10:51
 3/18 anonim válasza:
2 parfümöt és egy converse tornacipőt nyertem 1 hónap alatt. Minden cucc meg is jött. Nem rögtön az elején kell elkezdeni licitálni, mert akkor nyomja a sok ingyen kredites. Kicsit ki kell várni úgy nagyobb az esély.
2009. jún. 11. 15:52
 4/18 anonim válasza:
Mondjuk én az ingyen kreditekkel nyertem egy Mickey Mauseos mp3 lejátszót. egy hét alatt hozták ki. Teljesen jól működik semmi gond nincs vele.
2009. jún. 11. 23:00
 5/18 anonim válasza:
Mi munkahelyen dobtunk össze pénzt páran. Mert ha a londonlicit re meghívsz valakit akkor kapsz 5 ajándék kreditet. Na meg is csináltuk kaptunk pluszba 30 ajándék kreditet. Így lett összesen 150 körüli kreditünk. Ebből aztán sikerült nyernünk 1 fényképezőgépet és egy parfümöt. Végül is megérte a dolog a fényképezőgépet közösen használjuk. A parfümöt pedig én használom mert én voltam az ötletgazda
2009. jún. 12. 09:38
 6/18 anonim válasza:
Szerintem megbízható. Kolléganőm nyert rajta egy kenyérpirítót és meg is kapta minden gond nélkül pont valamelyik nap mostanában.
2009. jún. 12. 11:40
 7/18 anonim válasza:
Nagyon meg vagyok elégedve, korrekt megbízható az oldal! LICITÁLTAM, NYERTEM, MEGKAPTAM! Férjemnek nyertem 2 hete Casio horgász karórát, szülinapjára megkapta. Határtalan örömmel fogadta. Mindenkinek ajánlom a londonlicit oldalt!
2009. jún. 12. 12:50
 8/18 anonim válasza:
Korekt jó oldal,már kétszer nyertem egy pizzasütöt és egy parfümöt ,a nyereményeket párnap mulva megkaptam.
2009. jún. 12. 15:39
 9/18 anonim válasza:
Lehet hogy én vagyok a béna de én bukóval szálltam ki a dologból. végül is nyertem 2 terméket egy monitort és egy hagfalszettet. De ha megvettem volna boltba őket akkor 40000 be került volna. így meg az elhasznált kreditekkel fizettem 44000 et. mondjuk először összevissza licitáltam aztán a végén rájöttem hogy hogyan érdemes. akkor összejött. Ha elég okos és kitartó valaki biztosan jól jár.
2009. jún. 13. 22:23
 10/18 anonim válasza:

Én már 3szor nyertem ezen az oldalon parfümöt,mp3 lejátszot

és most utoljára pizza sütőt nyertem aminek nagyon örülök

2009. jún. 14. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!