Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lenne egy kis gondom,1-2...

Lenne egy kis gondom,1-2 kérdésem. Ezt hogyan? (többi lent)

Figyelt kérdés
Haveromnmal szórakoztunk, hogy egyik TeamSpeak szerverről a másikra ugráltunk és pofáztunk. Erre egy admin fogta megnézte az IP-jét és kinyomta a netjét 2 percre. Ráadásul címre pontosan, meg mondta a lakhelyét, plusz, hogy van e kábel tévénk stb. Ezt, hogyan csinálták? És ez bizonyára biztos nem törvényes.
2011. okt. 22. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
de igen az.. Az ip cím alapján megolható.
2011. okt. 22. 22:10
 2/5 A kérdező kommentje:
De le is korlátozta az internet sebességét. Azt mondta neki, hogy Facebookjára fog dolgokat írni. Szóval nem tudom mennyire törvényes ez.
2011. okt. 23. 00:12
 3/5 vagyokakilehetek ***** válasza:

így jár aki rosszalkodik .

örülhet hogy ennyivel megúszta.

2011. okt. 23. 11:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted fair, hogy felmegyünk hülyülni egy szaros szerverre és többszörösen vissza él a tudásával? IRL ez olyan, mint ha lelőnének egy "Bocs mennyi az idő?" -ért
2011. okt. 23. 15:11
 5/5 vagyokakilehetek ***** válasza:

a kiírt kérdésedben azt írtad hogy idézem ""egyikről másikra ugráltatok és pofáztatok"" a pofáztatok nálam azt jelenti hogy olyat mondtatok ami nem volt ildomos. ezt unta meg az admin és szankcionálta azzal amit tett.

azt nem írtad hogy ti semmi olyat nem csináltatok ami miatt ezt kellett volna kapnia.

én meg azért mondtam azt hogy örülhet hogy csak időszakos BAN-t kapott és nem végleges IP BAN-t

félre ne értsd gőzöm sincs mi az amit csináltatok, nem is érdekel, de egy admin többnyire nem csinálhat egy oldalon se olyat ami tiltott. ha mégis így érzed akkor ott jelezd ezt az üzemeltetőnek... itt hiába is sírsz. már bocs.

2011. okt. 23. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!