Hogyan lehet valakinek neten keresztül meghatározni a helyzetét?
Figyelt kérdés
IP cím alapján meglehet? és ha igen hogy? vagy valami más lehetőség?2011. okt. 21. 11:06
1/9 /Anita_'94/ válasza:
ipcim.com
De itt is csak a sajátodat tudod és azt se valami pontosan.
2/9 legendavagyok01 válasza:
Vannak oldalak, ahol ip cím alapján lehet kerestetni, de ezek teljességgel megbízhatatlanok. Pl.:
Ez maximum játéknak jó.
Azt, hogy melyik cím melyik előfizetőhöz tartozik egy adott pillanatban, azt csak a szolgáltató tudja.
3/9 A kérdező kommentje:
engem nem az előfizető neve érdekelne... hanem hogy hol lakik... onnan már tudni fogom hogy ki ő...
2011. okt. 21. 11:17
4/9 legendavagyok01 válasza:
Térkép is ott van.
Nálam például a szolgáltató szerverét sikerült azonosítani Budapesten. Én meg csak 200 km-rel arrébb vagyok. Na ennyire lehet meghatározni.
5/9 Antimod válasza:
Az sem megbízható, néha járok olyan oldalakon, amelyek ezzel próbálkoznak, és néha olyan városokat írnak ki, ahol még csak nem is jártam soha.
6/9 A kérdező kommentje:
igazából olyan problémám van hogy wifiről megy a laptopunk a z asztali pc meg kábelről... és a router egy rakás sikertelen kapcsolódást regisztrál hogy nem tudta a jelszót... és arra akarok rájönni hogy ki lehet az... és az a baj h még megsaccolni sem tudom hogy ki lehet az mivel itt az utcában és a környéken szinte minden háznál van net... és wifi adó valamint veveő is...
2011. okt. 21. 11:25
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
a kb 25 kilóméteres sugarú körnek épp a szélén vagyok..xD
2011. okt. 21. 11:39
9/9 legendavagyok01 válasza:
Nekem akkor is Budapest jön ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!