Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha kikapcsolják nálam a...

Ha kikapcsolják nálam a netet, és nem lesz internet-hozzáférésem, attól még meg tudom nézni azokat az oldalakat, amiket a kedvencekbe/könyvjelzőkbe raktam? Vagy azok elvesznek?

Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 18:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, bármilyen hihetetlen is, egy weboldal sok kicsi file-ból, többek között képekből áll. Viszont, amikor elmentetted, az oldal indexének pont te adtál nevet és elérési útvonalat. Ez egy htm vagy html file kell legyen, na azt nyisd meg.
2011. okt. 17. 19:59
 12/15 anonim ***** válasza:

kérdésedre válasz: a kis ikonok a programban vannak, a program a gépedet. szoval az megmarad, rá tudsz kattintani, de nem fog bejönni semmi, vagyis pont az amit irtal hogy az oldal nem jelenithető meg. mondom, huzd ki a netet és meglátod. utanna visszadugod és megy tovább.

első voltam.

2011. okt. 17. 21:09
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi az eddigieknek,várok még további válaszokat. :)
2011. okt. 19. 22:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Nyomd meg a Ctrl + u billkombót.

Na, amikor oldalt mentesz le, ezt a sok kódot mented csak le. Ezt "értelmezi, feldolgozza és megjeleníti" a böngésződ.

A kódok jelölik pl. a képeket, stb., továbbá a kódokba írva adják meg a képek helyét. A helyük nem a te gépeden van, tehát net kell ahhoz, hogy megtalálja ezek helyét.

Remélem segítettem.

2011. okt. 19. 22:16
 15/15 vagyokakilehetek ***** válasza:

próbáltad már a régi barát segytségét igénybe venni??

tudod--- GOOGLE

Offline Explorer

Az egyik legnépszerűbb offline-böngésző, amely letölteni a kiválasztott FTP- és weboldalakat, így lekapcsolódás után, gépünkről is böngészhetjük azokat. Ismer proxykat, Flash-t, van benne egy mini webszerver, így a helyi hálózaton böngészhetők a letöltött oldalak.

[link]

[link]

itt pedig egy oldal ahol offline böngészők vannak felsorolva..

[link]

2011. okt. 20. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!