Ha kikapcsolják nálam a netet, és nem lesz internet-hozzáférésem, attól még meg tudom nézni azokat az oldalakat, amiket a kedvencekbe/könyvjelzőkbe raktam? Vagy azok elvesznek?
kérdésedre válasz: a kis ikonok a programban vannak, a program a gépedet. szoval az megmarad, rá tudsz kattintani, de nem fog bejönni semmi, vagyis pont az amit irtal hogy az oldal nem jelenithető meg. mondom, huzd ki a netet és meglátod. utanna visszadugod és megy tovább.
első voltam.
Nyomd meg a Ctrl + u billkombót.
Na, amikor oldalt mentesz le, ezt a sok kódot mented csak le. Ezt "értelmezi, feldolgozza és megjeleníti" a böngésződ.
A kódok jelölik pl. a képeket, stb., továbbá a kódokba írva adják meg a képek helyét. A helyük nem a te gépeden van, tehát net kell ahhoz, hogy megtalálja ezek helyét.
Remélem segítettem.
próbáltad már a régi barát segytségét igénybe venni??
tudod--- GOOGLE
Offline Explorer
Az egyik legnépszerűbb offline-böngésző, amely letölteni a kiválasztott FTP- és weboldalakat, így lekapcsolódás után, gépünkről is böngészhetjük azokat. Ismer proxykat, Flash-t, van benne egy mini webszerver, így a helyi hálózaton böngészhetők a letöltött oldalak.
itt pedig egy oldal ahol offline böngészők vannak felsorolva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!