Kezdő vagyok a számítógépezésben, net használatban. Hogyan lehet letölteni a youtubról?
Figyelt kérdés
Részletesen írjátok le lécci,mit honnan kell leszedni,beállítani.2011. okt. 17. 10:57
1/8 anonim válasza:
Töltsd le a Youtube downloader programot
Telepítsd fel
Válaszd ki a letölteni kívánt anyag URL -ét
Illeszd be a programba
Kattints a letöltés gombra.
Nem kell hozzá egyetemi diploma.
2/8 anonim válasza:
Itt mindent meg találsz, én is erről az oldalról tanultam meg nagyon egyszerü: [link]
3/8 anonim válasza:
bocs nem jót küldtem ez az: [link]
4/8 anonim válasza:
Azért nem semmi. Soha nem olvastam leírását szinte semminek. Mégis megtaláltam a megoldást. Aki egy ilyen egyszerű program kezelésére nem jön rá magától, hogy fog boldogulni az életben?
Ajjajj van itt baj nem is kicsi!
5/8 anonim válasza:
DownloadHelper kiegészítőt ajánlom mindenkinek az ilyen kérdéseknél, ha Firefox-ot használ. Linkmásolgatás meg mindenféle hülyeség nélkül leszedi bármilyen oldalról a beágyazott videókat. A Firefox-ban megjelenik egy kis ikon, mely ha letölthető videót észlel, elkezd animálni. Rá kell kattintani, és kiválasztani azt a videót melyet le szeretnél tölteni, és már tölti is.
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
mp3 ban szeeretném leszedni nem videoklippbe ugy hogy lehet?
Chromet használok
2011. okt. 17. 17:13
8/8 anonim válasza:
[link] én is ezt használom és nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!