Hol találom meg NCORE-n, hogy mennyi az arányom?
pont most akartam kiegészíteni a kérdést :D
Szóval azt tudom, h új rendszer van mg minden, de ha a barátaimra megyek, ott még megjelenik. És ugye kaptuk a körmailt, hogy aki 0,5 alatt van, azt törlik. De hol tudom megnézni, hogy akkor most 0,5 alatt vagyok-e vagy nem?
Ajánlom figyelmedbe a következő cikket: Az utóbbi hetek újításai dióhéjban
Olvasd el figyelmesen, legalább az első mondatot. Esetleg még a másodikat.
Elolvastam még a kérdés feltevése előtt.
Kedves Felhasználóink!!
Az elkövetkező 1 hét rendelkezésetekre áll, hogy arányotokon javitsatok!
Free leech és a 2x up is segitségetekre van még ezen idő alatt! Használjátok ki!
Utána minden 0.5 alatti arányú , továbbá az inaktiv felhasználók is törlésre kerülnek!!
--- AKCIÓNK ---
Minden Film/XviD/hun és Film/XviD/Eng kategóriába feltöltött torrentet ami 500Mb-nál nagyobb és amit legalább 3-an letöltöttek, a torrent feltöltőjének 400 bónuszpontot írunk jóvá,(rendszer által 24 órán belül) ha bejelöli a feltöltési űrlapon az "Akcióra" jelölőnégyzetet!
Aki nem jelöli be, sajnos elveszti a bónuszpontot, mert utólag nem áll módunkban javítani!!
µbit Staff
-------------------
Ez egy köremail amelyet a következők kapták meg: Pióca, Felhasználó, Tag, Veterán, Feltöltő, X-Treme Feltöltő, Segítő, VIP, Moderátor, Adminisztrátor, Rendszeradmin, Tulajdonos
ITT konkrétan még mindig arányokról beszélnek. Szóval még mindig fennáll a kérdésem, hogy honnan tudom megállapítani, hogy akkor én most 0,5 alatt, vagy fölött vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!