Hogy tudom ezt a fránya Ashampoot eltávolítani? (alul)
Figyelt kérdés
Ez a kib*szott program, vagy mi ez annyit csesztetett a felugró ablakaival, hogy a kezdőlapom legyen, hogy véletlenül mellényomtam, és most már nem a google a kezdőlapom, hanem az ashampoo. Sehogy sem tudom visszaállítani, vagy valami másra.
Akárhányszor állítom be, ez folyton visszaállítja magát.
Tudtok segíteni?
2011. okt. 12. 03:21
1/3 anonim válasza:
Ha betöltődik az Ashampoo induláskor, akkor először CTRL+ALT+DEL-t nyomj, és lődd ki a memóriából, aztán eltudod távolítani. Ha mégsem megy, akkor csökkentett módban próbáld. Ha mindezek után /amit kétlek/, még mindig fentvan, akkor Startmenü-Futtatás-Regedit-Keresés-Ashampoo-törlés. Aztán F3-mal újrakeresés, törlés. Ezt adddig ismételd, amíg csak Ashampoora utaló bejegyzést talál a progra. Ha kész, indítsd újra a gépet.
2/3 anonim válasza:
A Regeditben a Current User és a Local Machine alól is ki kell törölni. Akkor nem szabadna visszajönni neki.Bár elvileg egy rendszervisszaállítás is megoldás lehet
3/3 anonim válasza:
Utolsónak: a Regeditben az F3-mal való kereséskor az egész regisztrációs adatbázisban keres, tehát amit leírtál, azokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!