Tomi188 kérdése:
Hogy kell újra beálittani a hálózatot?
Figyelt kérdés
Ma újra feltelepítettem a hugom gépére a windows xp-t, mert nagyon lassú volt, minden jól is müködik csak az internetre nem tudunk kapcsolódni.A házban 2 számitógép van, az enyémen simán megy a net, de van egy routerünk, és az ő számitógépe wifin keresztül szedi az internetet . Régebben nem is volt ezzel baj csak most hogy a Windows-t újra telepitettem. ( Anno szerelő álitottta be ). Légyszives segítsetek2011. okt. 10. 21:29
1/1 TomThunderbolt válasza:
Szedj le a Wlan (VEVŐHÖZ) Drivert és telepítsd. Ha ez megvan újra indítod a gépedet és az xp-n jobb alsó sarokban található lesz egy monitor és egy ,,X" mellette arra katt kétszer és bead egy ablakot ott lesznek a talált hálózatok és megkeresed a tieteket beírod a jelszót és csatlakozik.
A driver úgy találod meg hogy letöltöd ezt: [link] Telepíted elindítod megkeresed a ,,Számítógép"-,,Összegzés" menüpontban a hálózati kártyákat és ott lesz 1 antenna jel vonalakkal körbe annak beírod a nevét goole.hu-ba és mellé írod azt hogy ,,drivers download" megkeresed az oldalt ahol névben egyeznek a dolgok és ott letöltöd telepíted és folytatod amit az elején írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!