Az msn-em mindig kijelentkezik "bejelentkezett egy másik számítógépen" jelige alatt. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Nem használja senki mert kipróbáltam, hogy amikor kijelentkezett így gyors bejelentkeztem egy másik címmel és hát az eredeti címemen nem volt bejelentkezve senki és eddig senki sem szólt, hogy kapott volna valami nem hozzám illő üzenetet. Le vírustalanítottam a gépet váltottam régebbi majd újabb msn-re sőt még az Xp-t is újra telepitettem de még mindig csinálja. Miért van ez?2009. ápr. 29. 18:08
1/6 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
ezt a kérdést én tettem fel ugyanez a probléma...
2/6 A kérdező kommentje:
Elnézést akkor...
2009. ápr. 29. 18:24
4/6 anonim válasza:
1.vagyok sajna jelszót kell változtatnod én is ezt tettem:(
5/6 anonim válasza:
feltörték a cimedet. ilyenkor gyorsan egy program elküld az ismerőseidnek valami kamu linket, amin további virusok és kártékony dolgok vannak, és már jelentkezik is ki. ez egy másodpercig sem tart, tehát nehezen tudnád tetten érni. változtass jelszót, aztán tarts a gépeden egy alapos virusellenőrzést.
6/6 anonim válasza:
nálamis ez van, változtattam jelszót, de még mindig ledob, mit csináljak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!