Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail - és ha más felhasználó...

Gmail - és ha más felhasználó akarok lenni?

Figyelt kérdés

Ha néhányszor bejelentkezem a Gmail-re, akkor legközelebb automatikusan beírja az ablakba a nicknevemet, nem lehet átírni.

Ezzel két gondom van:

- Így külön be kell pötyögnöm a jelszót, ahelyett, hogy rákattintásra megjelenne.

- Néha mások is bejelentkeznek a gépemen, nekik kellemetlen, meg nem is feltétlenül tudják, mit tegyenek (nem értenek hozzá semmit).

Igaz, alul ott van, hogy "jelentkezzen ki, majd jelentkezzen be más felhasználóként", de sokkal jobb lenne beállítani, hogy ne is próbálkozzon. Be lehet állítani?

2011. okt. 7. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem a böngésző jegyzi meg, abban kell ezt kikapcsolni
2011. okt. 7. 21:16
 2/5 A kérdező kommentje:

A böngésző azt jegyzi meg, hogy ha belekattintok a név ablakba, akkor beírja a nevemet és a jelszavamat.

De 2-3 bejelentkezés után a Gmail magától beírja.

2011. okt. 7. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen böngésző? A szép megoldás szerintem erre az, hogy létrehozol egy külön usert mindenki másnak. Ha külön usert nem akarsz, akkor pl. a Firefox esetén lehet profilokat létrehozni - kirakod az ikont az asztalra a nyilvános profillal, aminek olyanok a beállításai, hogy töröl minden ilyesmit, te meg használod a másik profillal.
2011. okt. 7. 22:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Á, nem szeretném én ennyire bonyolítani.

A Gmail-ben kellene egy beállítás (ha lehetséges), hogy írjon be nevet.

2011. okt. 7. 23:25
 5/5 A kérdező kommentje:
NE írjon be nevet.
2011. okt. 7. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!