Ha skypon felveszek valakit partnerlistára, arról értesül az illető, hogy én felvettem őt?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 21:45
1/7 anonim válasza:
Én sem régóta Skype-olok, így elnézést, ha pontatlan vagy hibás lesz a válaszom. Miután megtaláltad az illetőt vagy begépelted a hívószámát, a rendszer ezt Neked viszajelzi, és felkér egy bemutatkozó üzenet küldésére. Ha kiszemelt partnered belép a rendszerbe, megkapja ezt az üzenetet, és ha jól emlékszem a rendszer üzenetét is, hogy igazoljon vissza. Tehát amire Te gondolsz, az még nem a partnerlista, csak a kívánságlista. Ha jól értelmezem ezt az egészet, olyan személyt nem is tudsz hívni, aki nem fogadott el ismerősnek.
2/7 anonim válasza:
Csak akkor tud rólad, ha tárcsázod is utána.
3/7 A kérdező kommentje:
És ha már tárcsáztam és benne van a hívó listámban? Tehát én ha jobb egérrel ráklikkelek, akkor kiírja, hogy felvehetem a listámra. Ezt ő tudja? Vagy felesleges, mert ebből úgy sem látom őt csak ha visszaigazol, vagyis ha ő is felvett? Tehát egy szürke kérdőjel lenne igaz?
2009. ápr. 28. 22:05
4/7 anonim válasza:
A 22:00 vagyok. Kösz. Természetesen így teljes, de előrebocsátottam, hogy kezdő vagyok. Egyébként tényleg fantasztikus dolog.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem értelek 22:09! :S
2009. ápr. 28. 22:13
6/7 anonim válasza:
Csibém! Én akkor kezdtem el írni a válaszomat, amikor a 22:00-é megjelent. Azalatt írtad a kommentárodat, ami rögtön felkerült, de de én azt nem láthattam. Most már világos? Egyébként sok sikert a "Skype-oláshoz"
7/7 A kérdező kommentje:
Édes vagy "csibém"! Aranyos ez a becézés....
Köszi. Szép Estét!
2009. ápr. 29. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!