2009-es msnem van és mostanában kapok is küldök is gyanús linkeket. Ez miért van?
Figyelt kérdés
Elvittem a gépem szervizbe nagy totál vírusirtás de még mindig mondják, hogy kapnak tölem linkeket amikor nem vagyok bejelentkezve... de van vagy 60 msn partnerem és már mindegyiktől kaptam én is és a haverom is mondta ö is kap a partnereitől... nem lehet, hogy a hotmailes rendszer van megzavarodva? Vagy több mint 200 embernek egyszerre vírusos a gépe?2009. ápr. 28. 20:24
1/5 anonim válasza:
Létezik ilyen virus általába a flash animácikoba szokták elrejteni vagy a smylékbe :)
probáld meg az msn virus removált
ha ez nem segitt rakjad vissza a régit :)
2/5 anonim válasza:
még valamit általába küldenek egy linket pl: te neved@img.hotmail.com vagy te neved@windowslive.com
stb .
ha te rá linkelsz már rajt is van a virus a gépeden
:( és az is megkapja aki fent van neked msn n
ugyan is nekik is leküldi a linket
és mivel a te neveddel jelenkezik be ,igy az msn partnereid azt hiszik hogy te küldöd a linket és rá kattintanak és sajna ez igy megy tovább
amig valaki nem szakitsa meg a láncot
tehát nem klikkel :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. A régit meg nem tudom felrakni mert letörlöm a 2009-est és mikor raknám fel a 8.5-ös verziót megszakad a telepítés és bejön a Windows live weboldala...
2009. ápr. 28. 20:50
5/5 anonim válasza:
reklám: www.spywareterminator.com
az kiírtja a férgesét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!