Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook kérdés: hogyan...

Facebook kérdés: hogyan állítsam be?

Figyelt kérdés

Könnyű, úgyhogy gondolom minden rutinos FB használó tudja a kérdésemre a választ, csak én nem.

Szóval, azt akarom, hogy az adatlapomat CSAK az ismerőseim lássák. Volt ott két opció, hogy "ismerősök ismerősei" és az, hogy "friends". Beállítottam azt, hogy friends. És most az lenne a kérdésem, hogyha visszajelöltem valakit, akkor ugye az ő adatlapján ki lesz írva, hogy én a barátja lettem. De akkor most az ő ismerősei, ha rámennek az én oldalamra, akkor ugye semmit az ég világon nem fognak látni a profilképemen kívül? Azt se, hogy hány ismerősöm van?

2011. okt. 4. 15:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Az adatvédelmi beállításoknál van egy előnézet funkció. Ott meg tudod nézni, hogy mi látszik az adatlapodból, ha egy ismerős, ismerős ismerőse vagy ismeretlen tekinti meg. Amit ott mutat, azt látják az adott személyek.

[link]

a szerkesztőoldal jobb felső gombja: View as... (ismerős vagy publikus nézet, vagy amit beállítottál az alapján)

2011. okt. 4. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!