Most regiztem Iwiwre, mennyi idő múlva küldhetek meghívót?
Figyelt kérdés
És ha több valakitől kaptam meghívót, láttam is, hogy megérkeztek, de nem nyitottam meg, csak egyet, hogy azzal regizzek, de később mégis szerettem volna megnézni, hogy kik küldtek még meghívót, de eltelt kb. 1,5-2 hét és azt vettem észre, hogy az összes többi meghívó eltűnt a postaládámból. Ez hogy lehetséges: Ez azért volt, mert nem nyitottam meg őket? És lejártak?
Köszönöm a választ:)
2011. okt. 3. 17:21
1/5 anonim válasza:
Légy erős.Már nem kell meghívó az iwiwre.
Haldoklik. :D
2/5 The Nuke válasza:
Hát igen sok idő! Először igényelni kell, és utána kapsz majd.. Pár hét!
De oda minek akar menni akárki is?
Én is most fogok kiregelni!
Semmirevaló az az egész...
Féééészbúúúúúk a király!
3/5 A kérdező kommentje:
A Facebook biztonsági szempontból nem a legjobb, ezt maga Zuckerberg nyilatkozta, mikor sarokba szorították. Én csak ezért nem szeretem.
2011. okt. 3. 19:40
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Tényleg nem kell mostmár meghívó az Iwiwre???
Áááá és én ezt nem tudtam:O
2011. okt. 7. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!