Van, aki használja még az msn- t?
Figyelt kérdés
Amióta berobbant a köztudatba Magyarországon a Facebook (durván 2 éve), azóta azt vettem észre, hogy egyre kevesebben használják az msn- t, mindent a FBChat- en beszélnek meg. Ti hogy vagytok ezzel? (Megjegyzem, csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést, én magam pl.: néha feljárok msn- re, de én is inkább chat- en beszélem meg, vagy levelezek, azt jobban szeretem.)2011. okt. 2. 12:49
1/6 anonim válasza:
Én még mindig állandóan MSNen dumálok legjobb barátnőimmel akik messzire mentek tovább tanulni. Néha használom FB chatet is, de egy szart sem ér igazából.
19/L
2/6 anonim válasza:
én is hanyagolom az msn-t
régebben még írkáltam, mert jópofának tűnt, de nálam hamar lecsörgött
azóta skypeolok
3/6 anonim 

válasza:

Nekem nem kell, le is töröltem maradok a Skype-nál.
5/6 anonim 

válasza:

Msn? Minek az? Állandóan ott kell ülni a gép előtt, várni, hogy írjon a másik. Ugyanaz, mint a tv: Reklám van. Gyorsan kimész kajálni, de mire kilépsz az ajtón, már meg is kezdte a filmet. Ha viszont megvárod a reklám végét, akkor igen éhen halsz.
Egyébként még WC-re sem mehet ki az ember, ha msn-ezik. Mert állandóan ott kell ülni a gép előtt. Pláne, ha nagyot alkotsz. Beállítod, hogy elfoglalt vagy. De meddig? Addigra a másik megunja és kilép.
6/6 anonim 

válasza:

A chat azért nem jó, mert beszélgettek ketten, jól belemerültök, erre belép egy 3.-ik 4.-ik is. És ahhoz a két uj személyhez már eleve nem úgy közelítenek, csak: Aha, meg: igen. válaszok vannak feléjük. Mert ezek a korábbi személyek nem akarják megszakítani azt a mondanivalót, amibe már belemerültek. És a többi két személy úgy érzi: felesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!