Hogyan tudom letiltani a facebookot?
mi lenne ha kezed blokkolnád amikor rá akarsz klikkelni a faszbúkra???
azért programot használni hogy ne használj egy oldalt?? hmmm
most komolyan, ahhoz minek program hogy magad elől blokkolj egy weboldalt? ugyanis ha blokkolod bármikor engedélyezheted is majd. és akkor már semmi értelme a dolognak. max ha egy ismerősöd rokonod blokkolja és te nem férsz hozzá a jelszóhoz./gondolom kell hozzá, nem ismerem eme dolgot/ viszont ha önuralmat gyakorolsz és nem lépsz fel a faszbúkra előrébb vagy vele igenis. mivel saját magad teszed meg a lépést és nem kényszer miatt nem mész fel,
cigit is csak akkor tudja letenni az aki bagózik ha fejben rendben van nála a dolog. anélkül nem megy.
vagyis ha te sokat vagy faszbúkon és ebből eleged lett akkor egyszerűen ne lépj be. ennyi. és ugye hogy előrébb is lettél vele.. sőt még akár a profilod is törölheted. akkor már a kísértés sincs hogy de jó lenne belépni mert nincs hova. max ha ismét regisztrálsz rá. de akkor már úgy is vesztettél a harcban...
bocs de én így gondolom..
sok sikert
egyszerű nyisd meg a következő fájlt c:\windows\system32\drivers\etc\host
oda csak beírod a következőt
127.0.0.1 facebook.com
127.0.0.1 www.facebook.com
ujraindítás és már meg is van oldva
ha visszatáncolnál akkor meg csak módosítsd így
# 127.0.0.1 www.facebook.com
és már megy is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!