Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha mobilinternettel letöltenék...

Ha mobilinternettel letöltenék 600 megát korlátoznának?

Figyelt kérdés
ha most elkezdeném estig végezne:D
2011. szept. 30. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:

600 megát estig?

10 kilóbáj/sec átlag letöltéssel?

/trollface :DDDDDD

2011. szept. 30. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen csomagod van netre. Lehet, hogy a gatyádat kifizettetik.
2011. szept. 30. 12:18
 3/5 A kérdező kommentje:
flexi.és 24/sec az átlag:D
2011. szept. 30. 12:19
 4/5 A kérdező kommentje:
mér akkor menyi idő alatt töltené le? egyszer töltöttem le 50 megát ez alapján számoltam:D
2011. szept. 30. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez a sebesség alapján EDGE hálózaton kapcsolódsz az internetre, vagy régi típusú, esetleg hibás a modemed. Bár a kérdés nem ez volt, de javasolom, hogy nézd meg a kapcsolat típusát, és ha HSDPA, vagy UMTS (minimum átlag 3-mas térerő mellet), vidd be szervizbe a modemed, ha garanciális. Nekem átlag 500-650 Kb/s sebességgel megy a mobilinternet, a 25 Kb/s nagyon kicsi.

Viszont ha EDGE, esetleg GPRS a hálózat, vagy kicsi a térerő, akkor nincs mit tenni, a lakhelyeden ilyen a sebesség.

Most válaszolnék a kérdésedre.

A sima Flexi csomagnál úgy működik, hogy 1,5 Gb lehet az egyéb forgalomtípusba adatforgalmad 7 egymást követő napon, ha ezt elérted, 32 kbit/s-ra lassítják az egyéb forgalomtípus sebességét addig, amíg 1,5 Gb alatt nem lesz a forgalmad a 7 nap alatt.

Tehát egy 600 Mb-os fájl nyugodtan letölthetsz ezzel a csomaggal, ha egyébkén csak böngészésre használod az internetet, vagy tudod azt tartani, hogy 7 nap alatt nem léped át az 1,5 Gb-ot.

2011. szept. 30. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!