Melyik böngésző a legjobb? leggyorsabb?
Legjobb: Opera
Leggyorsabb: Google Chrome
A legjobb Opera és a leggyorsabb is ,a Google Chrome az egy sz.r
igaz hogy pl.: google keresőnél gyors de a többi oldalnál szerintem nem ugyhogy inkább OPERA az minden oldalon gyprs és ha lassu akkor ott a Opera Turbo :)
Eleinte a nálam a Google Chrome volt a nyerő mert az volt a leggyorsabb de sajnos gyakran összeomlott és a forditó funkciója se mindig müködött. Kiróbáltam a Mozzila Firefoxot de nekem lassúnak tünik . Ezútán jött az Opera nagyon megszerettem .A szabvány követésben az Opera mindig is jó volt,de ez csalóka, hiszen attól mert az Opera a legjobb e téren, nem minden weboldal jelenik meg rajta jól, a fejlesztők hibájából kifolyólag, mert kevesen használják, akkor minek azon is megnézni. És amit most használok az a Maxhton Böngésző én ugy vettem észre hogy hideginditásnál kissé lassucska,de azutá szépen müködik én erre a böngészöre szavazok az kicsit túlzás hogy 200%-al gyorsabban rajzolja ki a weboldalakat mint a Google Chrome .De rengeteg hasznos fúnkciója van Addonokkal és felszínekkel bővíthető és hihetetlen módon alakítható a felülete, a fülek, a billentyűparancsok, az egér mozdulatok, az oldalsáv, a gyors eszközök minden.
Egy felsorolás pár további tulajdonságáról:
Beállítások, kedvencek, gyors URL, stb. on-line szinkronizálása
Oldal némítás, Bővítmények, Letöltéskezelő (választható), URL biztonsági ellenőr
Videóknál felbukkanó Lejátszás az ablakban Mentés fül
Egér mozdulatok, URL fedőnévvel (alias) navigálás, Privát ablak
Osztott képernyő, Kiváló fejlesztőeszközök, Kitöltés varázsló
Képernyő mentés, Online Jegyzettömb, Konfigurálható oldalsáv
Helyesírás ellenőrzés, RSS olvasó, Fájlszimatoló és ez a legjobb böngésző szeintem :)
Látom copy paste válasz érkezett. :-) Persze nem gond, csak kiszúrtam. :-)
Nos. A Maxthon nem igazi böngésző. Abban a tekintetben nem, hogy nem készít saját megjelenítő motort, hanem más megjelenítő motort használ fel, a Maxthon pusztán köré húz egy saját kezelőfelületet. Azt viszont igen profin. Alapból jóval többet tud, mint a valódi böngészők – pont ezért lassabb az első betöltés –, bár kiegészítőkkel a többi böngésző funkcionalitása is bővíthető persze, csak hát azokat meg kell keresgélni, fel kell telepíteni, stb…
De a Maxthon nem gyorsabb működés szempontjából, mint egy Chrome, nota bene azért nem, mert a Maxthon alapból a Chrome megjelenítő eddigi megjelenítő motorját, a Webkitet használja. Ugyanazt tudja ez a motor és ugyanolyan gyorsan, mint a Chrome.
(Hasonlóan ahhoz, mint a Maxthon 2-es szériájánál, az meg az Internet Explorer motorját használta. Akkoriban – kb. 10 éve – az nagyon menő volt, hogy az Internet Explorer motorját egy stabil, füles, kiegészítőkkel felszerelt változatban adta a Maxthon. Egészen használható böngészőt csinált ilyen módon az Explorer motorjából, ami felvette a versenyt ilyen formában a konkurenciával, a Firefox-szal, Mozillával. A Chrome-al nem, mert az még anno akkor nem létezett.)
Szóval itt megint az jön elő, hogy milyen szempontból kell értékelni egy böngészőt, mert az alapján lehet rangsort felállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!