UPC netes előfizetés. Minden faszán működött. Új XP-t felraktam, sehogy sem tudok netet varázsolni. Mi lehet a gond?
Az lesz a végső megoldás, hogy felhívom őket, de addig nem akartam, amég nem tudom biztosan, hogy nem driver, vagy egyéb szofter hiba, vagy valami blőd dolog van a háttérben. :)
A lényeg, hogy routeren keresztül csatlakozunk. A ne elvileg ismeri a router MAC adress-ét, hiszen korábban működött, osztottunk is meg netet több gép között. Az új winfosban próbáltam fix IP-t, meg autómatikust is beállítani. Egyikkel sincs semmi. Autómatikusnál a kapcsolat nem jön létr vagy krlátozott. Fixnél látszólag van kapcsolat, de nem tudom, hogy egyáltalán a helyi hálózat fel állt-e. Nincs másik gép, amivel kipróbálhatnám. Elképzelhető, hogy már a hálózat maga sem működik. Ugyanakkor próbáltam közvetlenül a gépbe dugni a net modemjét, de a regisztrációs oldalt nem tudom megnyitni, ahol a hálókártya MAC címét beregisztrálhatnám. Amúgy is kellene működnie a outernek, olyan nincs, hogy nem megy. Szóval igazából az a kérdés, hogy hogyan tudhatnám meg, hogy egyáltalán a helyi hálózat működik-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!