Mire használod az internetet a szokásosokon kívül? Szokásos: társkeresők, e-mail, letöltések, iwiw és társai, stb. Mi mindenre jó az internet?
Figyelt kérdés
Mert azt gondolom, hogy nem használom ki az internet adta érdekességeket, lehetőségeket, egészen egyszerűen azért, mert nem tudok róluk.2009. ápr. 26. 18:08
1/10 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy blogokat lehet létrehozni, meg bizonyos ügyeket is lehet intézni.
2009. ápr. 26. 18:11
2/10 A kérdező kommentje:
Meg persze msn, skype,szóval az ilyen átlagos dolgokat ismerem, de többre vágynék kihozni az internetből.
2009. ápr. 26. 18:16
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Én pl próbálom kicsit jobban megérteni néhány program használatát a gépemen. Sok hasznos dolgot tanultam, itt ezen az oldalon is Dvd-Cd szerkesztéssel kapcsolatban.
Kedvenc filmjeim leírását is néha átolvasom. Szép idézeteket lehet találni...fotók. Néhány műsor, ami TV-n ment nézhető, és lementhető. Vásároltam a TezsVesz-en még.
Skype...
5/10 anonim válasza:
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézegettem, amiket linkeltetek, nagyon tetszenek, küldjetek még, ha tudtok, köszike.
2009. ápr. 27. 11:04
7/10 anonim válasza:
A Gooogle Föld-et ismered? Műholdképeket, utcaképeket, 3D-s városokat lehet nézegetni vele, és még csomó mindent. [link]
8/10 A kérdező kommentje:
Nem ismertem, de már magamévá tettem. :D köszi
2009. ápr. 27. 18:28
9/10 anonim válasza:
...a cikk/pipára kattintva tudod elolvasni a történetet. A keresőbe pedig kutathatsz más filmek után...(helyesírás érzékeny, a vesszőre is)
10/10 anonim válasza:
Vásárlás aukciós oldalakon, pl.: www.zsibvasar.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!