Hogyan tudnék bejutni a routerem webes felületére, ha ezt írja ki?
Az lenne a problémám,hogy nem tudok bejelentkezni a router internetes felületére.
Itt egy kép: [link]
Az a gond,hogy én még csak be sem tudom írni a jelszót,mert ,amint beütöm a 192.168.1.1-es címet a böngészőbe rögtön ez az ablak jelenik meg.
A routert régen használtuk egy másik gépen,ott működött.Azóta új internet is lett.
Hogyan tudnám valahogy beírni a felhasználót és a jelszót,ha nem jelenik meg?Azért kéne bejutnom a webfelületre,mert kéne egy portot állítanom a ruternek.Ezt meg lehetne valami programmal oldani?
Ja igen.A kérdéses router tipusa: TP-LINK:TL-WR841ND
Ver:7.1
Hard reset.
Kiskönyvében benne van.
ÉééééÉÉéééÉéés, megelőzendő kövi kérdésed (elveszett):
Goolgeba: "TP-LINK:TL-WR841ND manual"
G.
Nincs olyan beállítás, kiegészítő, ami beírja helyetted a jelszót?
Látom Chrome-ot használsz, próbáld meg esetleg IE alól, vagy Chrome inkognító módból (bár egyes kiegészítők, jelszókezelők ebben az esetben is bejelentkezhetnek).
Hard resetet hogyan csinálod?
G.
Így reseteltem,ahogy a honlapjukon írták.
10 másodpercig benyomva tartottam a gombot.Nem lehet,hogy valahova elmenti a router a jelszót,meg a nevet?Mert azt kéne valalhogy átírnom admin admin-ra ,csak nem tudom,hogy hova menti.
A jelenségben az az érdekes, hogy eleve ki sem dobja a jelszó bekérő ablakot. Ergo olyan, mintha a jelszót már elküldte volna. Próbáld ki más böngészővel is, hátha.
Az is lehet, hogy ilyen hülyén oldották meg, hogy mondjuk WiFi-ről ne lehessen elérni az admin felületet. Próbáld meg közvetlenül kábeles kapcsolattal kísérletezni.
Még egy járható út: Próbáld meg egy másik gépről az egészet - pl. barát, szomszéd, stb… - Ha már ott sikerül bejutni, akkor érdemes pl. megnézni, hogy WiFi-ről engedélyezett-e az adminisztráció. Érdemes a router címét is megváltoztatni. Mondjuk 192.168.2.1-re. Akkor tuti nem zavarnak be a mentett jelszavak.
Hard reset:
1: Kihúzod a routert
2: benyomod a reset gombot, nyomva tartod
3: Bedugod a routert a 230-ba, nem nem engeded el a gombot
4: 3mp-ig nyomva tartod a gombot, míg fel nem villanik rajta az elején található működésjelző LED.
Ez a hard reset.
G.
Itt egy kísértetiesen hasonló gond:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__22..
Nézd meg, lehet itt lesz a megoldás... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!