Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A routerem nem enged letölteni...

A routerem nem enged letölteni utorrenttel. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Vettem egy ruotert, mert nem működött magában a net, csak így. (kollégium). Most rendesen működik, de ha elkezdek valamit torrenttel letölteni, akkor letiltja, azt írva: a hozzáférés megtagadva. Több torrent oldanál is ezt írja ki, szóval valami beállítás-hiba lehet. Mit kell átállítanom, hogy működjön?
2011. szept. 22. 19:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Melyik része nem megy?
2011. szept. 22. 22:11
 12/18 A kérdező kommentje:
A leírásod előtti a hozzászólásom, a gyk hibája. Huh, holnap meg is csinálom. Kösz! Mellesleg nem vagyok MAK-kos. :)
2011. szept. 22. 22:14
 13/18 A kérdező kommentje:
Hogy tudom megnézni a gépem IP címét?
2011. szept. 23. 12:09
 14/18 A kérdező kommentje:

whatismyip.com -on kidobott egyet, meírtam, save, ezt az üzenetet írja ki:

"The IP address is not in the same subnet with the LAN!"

2011. szept. 23. 12:11
 15/18 A kérdező kommentje:

start

futtatás

cmd

ipconfig /all

Ok, megvan, beírtam, mentettem. De még mindig nem tudok letölteni. az utorrentnél a port beállítva, ip címet ott hol kell megadni?

2011. szept. 23. 12:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Pedig jól írtad be. A torrent beállításánál a whatismyip.org adott cuccot kell megadni + a portot amit kiengedtél a routeren és beállítottál a torrent kliensen!
2011. szept. 23. 15:17
 17/18 anonim ***** válasza:

lehet félreértettél valamit: torrent kliensbe -> Whatismyip.org cím.

Routerbe: a Virtual servernél azt a címet amit a gépnek adott a routered ( ipconfig /all) valszeg valami ilyesmi pl 192.168.1.100

2011. szept. 23. 15:19
 18/18 A kérdező kommentje:

Egy gépésszel összeültünk, és megcsináltuk...hogy hogyan? Fogalmam sincs! Végül is az 1.8-as Utorrentemet lecseréltük egy 3.0-ra :D És elkezdett működni.

Azért köszönöm a segítséget.

2011. szept. 23. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!