Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google chrome, megjelenítési...

Google chrome, megjelenítési hibák?

Figyelt kérdés

Egyik napról a másikra a következő történt: chrome böngésző nem jeleníti meg a fórumon a képeket, illetve youtube, fb oldalakat is elcsúszva, mindent összevissza ír ki. Mozzilával minden oldalt rendben meg tudok nézni. Már töröltem a chrome-t és újra telepítettem, de semmi változás.

Mi lehet a baj?

2011. szept. 20. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:

chrome > beállitások > a motorháztető alatt > tartalombeállitások > képek > mutasson minden képet !

ha nem jó akkor frissitsd az adobe flash playert

2011. szept. 22. 18:01
 2/3 A kérdező kommentje:

az első lehetőség nem jó, mert már eddig is ez volt a beállítás.

adobe új verzió letöltése is megvolt, és csak chrome csinálja ezt, mozzilával minden jól jelenik meg, szóval nem hinném, hogy a lejátszó a probléma, de azért köszi.

2011. szept. 29. 07:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a problémám elég sok oldalon pl citromail.hu kongregate.com amit a sugó ajánl már végig próbáltam de nem oldódott meg a probléma..
2013. jan. 27. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!