Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Építenek ki internetet kérésre?

Építenek ki internetet kérésre?

Figyelt kérdés

Itt a Digi-re és a Upc-re gondolok, mivel itt nincs kiépítve

csak T-Home ami rohadt lassú ezért szeretném tudni hogy külön építenének-e ki halózatot? Ha igen akkor gondolom hogy nem ingyen dee.....

2011. szept. 18. 16:59
1 2
 11/16 vagyokakilehetek ***** válasza:

1- bocs nem vettem észre hogy MISKOLC

2- nem mondtad hogy torrentezni akarsz

2011. szept. 18. 17:38
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát elvileg... Nekem legalább egy 20mb-os kellene a router miatt és az max Budapest-en lenne elérhető mobilnet-tel meg nem tudom hogy mobilnetet lehet-e megosztani, és ahogy már írtam Miskolc-on lakom... Ezért kellene Digi vagy Upc
2011. szept. 18. 17:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Meg lehet osztani a mobilnetet is de azt hiszem kell hozzá valami átalakító hogy beledughasd a routerbe.
2011. szept. 18. 17:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát igen nem mondtam... Persze nem állandóan de néha-néha kell, egyébként játszani kellene leginkább, és ha a másik gépen is van valami akkor nem árt ha én nem laggolgatok. Illetve lehet később videókat is akarok majd feltölteni amihez kell a nagyobb feltöltési sebesség mert a mostani 10kb-al vagy mennyivel eszembe se jut
2011. szept. 18. 17:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálatok nem PR telekom van? Mondjuk az is egy kalap hugy. Mobilnet valóban nem torrentre van kitalálva.
2011. szept. 18. 23:10
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem, csak sima T-Home-s Adsl 2mb/s-el... eddig ritkán volt együtt használva a 2 gép de most meg együtt van hogy fél perc hogy behozzon egy oldalt, ez már nevetséges....
2011. szept. 19. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!