Citromail gondok? Miért nem tudok belépni?
Nem tudok belépni az egyik citromail-es fiókomba pedig nagyon fontod lenne! Ez miért van? Több névvel is regisztrálva vagyok, de csak erre az egyre nem engem belépni. Azt írja: A szerver pillanatnyilag nem üzemel!
Kérjük, látogass vissza később!
Erre a címre kapok minden sulival kapcsolatos infót, fontos lenne belépnem :S Mi lehet a gond?

Semmmi köze a böngészőhöz. Nyilván egy elosztott rendszerről van szó és az a szerver amelyiken a te fiókod van leállt... A citromail szar. Nekem ugyanez volt a C2vel. Volt, hogy 2 hétig nem érte el az emberek nagy része a fiókját. A fórumok mentek, aztán mivel sok volt a panasz, kitörölték őket és lezárták az összes témát...
Válts gmail-re.
Egyébként még azt lehet megpróbálni, hogy POP3al lépsz be, mert lehet úgy még eléred.

Két citromom van.
Az egyiken simán be tudok lépni akármikor, a másikon napok óta nem...csak üzenet, hogy dolgoznak rajta???

Gmail-re lépj be így: [link]
Ha unod a reklámokat, használj a böngésződben reklámblokkolót (Adblock Plus). Vagy a Mozilla Thunderbird levelezőklinsbe tedd be a Gmail-es postafiókodat.

Van egy olyan érzésem, hogy ez nem a valódi, hanem a hamis Citromail hibaüzenete. Kínai hackerek szoktak lemásolni weboldalakat és átirányítanak a hamisra. Nálam gond nélkül működik a Citromail.
A gépeden van valami (alighanem trójai), amelyik ezt okozza, futtasd le ezt az Online Scannert.

A citromail alapból MEGBÍZHATATLAN , gagyi :)) Sajnos nekem is van két ilyen fiókom bizonyos kötelező regekhez :D
de az egyik már egy hete javítás alatt, de a leveleim gyűjtik ! Itt olvastam olyan hozzáoszlásokat is ,,, ;P víruskergető nem tud segíteni ebben, más szerverét javítani XDDDDD

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!