Ebay és Paypal együtt? Segítségre lenne szükségem!
Figyelt kérdés
A kislányomnak vásároltam egy régóta keresett ruhát az ebay-n. 3 font az ára. Viszont honnan tudom meg, hogy elküldi-e egyáltalán az eladó Magyarországra? Ha elküldi, a postaköltséget hogy utalom el? (A playpal-en csak a termék árát hozza, és azon ott változtatni nem tudok.) :S ? És honnan tudom meg az eladó bankszámlaszámát?
Nagyon kérem, aki tudja, érti ezt, segítsen nekem, nagyon-nagyon fontos lenne!!! Köszönöm!
2011. szept. 17. 12:33
11/14 A kérdező kommentje:
Még annyiban segítsetek már légyszi, hogy az eBay-n való vásárláskor miért nem kaptam meg az eladó e-mail címét? Már írtam neki, de nem válaszol, viszont megjelenítette a postaköltséget a termék ára alatt - s ez eddig nem volt ott. Viszont addig nem tudok utalni, amíg nem kapom meg az e-mail címét. KÉRLEK TITEKET, HA VALAKI TUD, SEGÍTSEN MÁR MÉG EBBEN! KÉRLEK!
2011. szept. 20. 19:09
12/14 anonim válasza:
Email cím nélkül is tudsz utalni. Amikor megnyerted a terméket, megjelent a "pays via PayPal opció". Automatikusan ki tudod egyenlíteni a számlát.
13/14 anonim válasza:
Ha azt írod be, hogy ebay.hu, nem pedig com, vagy co.uk, akkor forintba fogja kiadni az árakat, és ha rákattintassz a termékre, akkor kiírja, hogy mennyiért küldi el ide,m vagy az van odaírva, hogy "az eladó nem szállít az ön országába" :) Remélem egy picit segítettem.
Minden jót!! :)
14/14 anonim válasza:
Jajj nee! Ezt nem ide akartam küldeni.... mekkora idióta vagyok, bocsánat!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!