Csak nekem ilyen a FB chat?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy legalább 1 és fél hónapja nem látom vagyis nem jeleníti meg azokat az embereket akik "tétlen" állapotban vannak. Nem tudom ez az "új" chat hátulütője vagy én állítottam át valamit? Mert régen sok olyan ismerősömmel beszéltem chatan akik "tétlen" állapotban voltak de azóta egyáltalán nem tudok velük ott beszélgetni! Tudom nem egy világot rengető probléma, de főleg külföldi ismerősökről van szó - nekem elég fontos lenne velük beszélgetni(egy évben 3-4szer találkozunk és így a legegyszerűbb a kapcsolatot tartani - ráadásul ingyen!)! Esetleg tudtok segíteni ha én rontottam el valamit? Van valami ötletetek? köszi :)2011. szept. 15. 22:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!