Kb hány GB-ot kell feltöltenem hogy 0.169 arányomat javítani tudjam 0.500-ra? Ez hogy van mert nem értek hozzá!
(Amúgy a feltöltésem elég lassú:128kb/s)
És kitiltanak egy torrent oldalról ha 26.-áig nem lesz jó az arányom!Van esélyem hogy addigra javítsak rajta?
Figyelj csak, eddig itt mindenki normálisan válaszolt neked. Nem értem, min húztad fel magad. (Miért van az, hogy nekem még minden kérdésemre normális válaszok jöttek? Na mindegy...)
A routerbe be kellene lépned, beállítások közt engedélyezni az uPNP-t, vagy valami ilyesmit (én is a héten kerestem rá, mert az új router miatt nekem is felkiáltós volt az utorrent, de most csak emlékezetből írok), és a torrentkliensben is be kell pipálni valami hasonlót. (bitorrentet nem ismerem, de próbálok segíteni).
Ha Beload.cc vagy fent nem kell felned h leorolnek mert en Letöltésed: 85.35 GB, Feltöltésed: 1.89 GB
Arányod: 0.022, Bónuszpontjaid: 57 es nem toroltek le :D
Azért nem mindenhol húzták ki a panelházhoz a vastag digikábelt, kisebb városokban, falvakban vagy nagyon drága a 15-20 Mbyte-os kábel. Akár 15.000 felett havonta, mert hát kevés embert tudnak ráfűzni ott, ahol 800 négyzetméteres telkek vannak és 1 km kábelre jut 20 porta, amiből 15-öt nyugdíjasok laknak, net nélkül, és a maradék 5-nek kell valami nyereséget összedobni. Bezzeg a panelban kihúznak 1 km kábelt, rákötnek 100 háztartást, 95-nek kell legalább kábelTV, de 80-nak internet is (mert a csóró fiatalok ugye a panelban nyomorognak, na, ott lehet 3000 Ft-ért gyors net+kábeltv+telefon...
Vidéken meg marad a jó levegő meg az ADSL, 5 Mbit lefelé, 0,5 felfelé, azon is szépen lecsordogál az adat végül is. Valakinek közben a disznót is meg kell etetnie, nem? :)
Általános iskolás matematika.
0.5 arány azt jelenti, hogy fele annyit töltöttél fel, mint amennyit le...
letöltesz 1 gigát és feltöltesz 1 gigát akkor az arányod 1.000
ha le töltesz 1 gigát és feltöltesz 0,5 gigát/500 MB/ akkor az arányod 0.500
ha letöltesz 1 gigát és feltöltesz 2 gigát akkor az arányod 2.000 lesz
a letöltésed sebessége attól is függ hogy te milyen net elérésre fizettél előre, és attól is hogy torrent oldalon mennyien töltik fel az adott cuccot éppen.
hiába van gyors neted ha kevesen töltik fel és azok is összességében lassan,
az arányodon pedig úgy tudsz javítani ha az adott torrent oldalon beszállsz egy ""kurrens"" torrent seedelésébe.
BSA?
Miért, én készítek mondjuk egy zenét, az egész lesz 150 mega (saját szellemi termék), akkor abból nem készíthetek torrentet? Vagy még jobb, a családban szét akarom szórni a távoli rokonok közt az esküvői videómat, lett mondjuk 15 giga. Nem csinálhatok belőle torrentet, hogy ők szépen le tudják szedegetni? Akár egymástól is a részeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!