Facebookon meg tudom változtatni az oldalam nevét?
Figyelt kérdés
Ha erre van lehetőség, akkor elmondaná valaki, hogy hogyan tudom megtenni mindezt?...
Előre is köszönöm szépen!
2011. szept. 13. 17:56
1/5 anonim válasza:
Bemész az oldaladra fent a jobb sarokban van olyan hogy oldal szerkesztése arra rámész,amint rámentél bal oldalt vannak olyanok hogy your settings... ott rámész hogy alapadatok és ott lesz középen hogy name: (oldalad neve)
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, de ott kidob valami angolt cuccot, és nem is lehet rákattintani, hogy változtasson... Vagy nekem nem sikerült...
2011. szept. 13. 22:09
3/5 anonim válasza:
Jó hogy már nem csak én vagyok így vele de nekem is az oldalamon rámegyek és nem tudok változtatni rajta ha meg rámegyek arra a segítségre angolt ad ki. kérlek segítsetek. és lájkoljátok a facebookon a Szasza Szandi Vattacukor nevű oldalamat.
4/5 anonim válasza:
Sokaknak nem engedi!Én sem tudom megváltoztatni!:/
5/5 anonim válasza:
200 lájk felett már nem lehet nevet változtatni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!