Csak nekem nem jön be a freemail vagy másnak sem?
Figyelt kérdés
Egész nap nem tudom használni. Tudni szeretném hogy az én gépemben van-e a hiba.2008. márc. 10. 17:45
2/6 anonim válasza:
A freemail sajnos gyakran csinálja ezt! Én inkább csináltam egy másik címet, azt pedig töröltettem!
3/6 anonim válasza:
egy nagy rakás szerencsétlenség újabban a freemail. Semmire sem tudom használni, még megszüntetni sem tudtam mert állandóan kiakadt vagy kérte a jelszavamat amire meg kiírta hogy nem megfelelő:-)))))) Én is csináltam egy másikat, gmail.com-ast az tök szuper!!!!
4/6 anonim válasza:
Néha tényleg béna.
a jó benne az, hogy egyszerű
de a múltkor kitolt velem.
Óriás levelet akartam küldeni, de amikor megnéztem először, kiírta, hogy lejárt, vagy a feltöltő letörölte.
Fontos lett volna... csak 20 percet őrjöngtem.... :S
5/6 anonim válasza:
nekem sem jön be,"a lap nem megjeleníthető" folyton ezt dobja ki.jó lene belépni,mert azért meg kéne nézni a leveleimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!