Internet albérletbe-beköttethetjük így?
Szóval én meg egy másik lány vagyunk egy albérletben.
Vezetékes netet szeretnénk..
Annál a szolgáltatónál gondoltuk, amelyiknél a tv-nk is van..
Csakhogy:
Mielőtt mi ideköltöztünk, pár fiú lakott itt, és ők úgy megbuherálták a tv-t, h semmit se fizetünk érte!... Kb 25-30 csatorna van.. Valami alapcsomag, de elvileg fizetős lenne de ingyen jön...
Ha kihívjuk ezt a szolgáltatót, és az ő netjüket szereltetjük be, lebukhatuk h nincs tv előfizetésünk? Végülis csak azt láthatják, h van tv kábelünk, ebből még az se derül ki h tőlük van a tv szolgáltatás. Az meg pláne nem h nincs előfizetésünk náluk.
Mondom már előttünk így volt.. Nem mi csináltuk így..
Szóval mi ennek a menete? Kihívjuk őket beszerelik a netkábelt és annyi?
más kérdés:
A főbérlőnek muszáj meghatalmazást adnia arra, h bekötessük a netet?
AMúgy ilyenkor ha valamelyikünk nevére kötjük az előfizetést, akkor a főbérlőnek lesz ehhez köze?..
Pl ha valamikor elköltözünk? Akkor mi lesz az előfizetéssel?
Én pl biztos előbb költözök el, mint a másik csaj mert előbb végzek a sulival.. Úgyhogy úgy gondoltuk, h inkább az ő nevére kötjük, de közösen fizetjük..
még valami:
Ha már ugye be van vezetve a tv kábel, mennyi fúrás-faragással jár a netkábel bevezetése?
Vagy ugyanoda teszik, ahol a tv kábel van?
Eleve 2 szolgáltató van (upc meg digi), ha mondjátok hogy a másiké akkor bekötik újra vagy megnézik, sztem simán le lehet bukni. Esetleg húzzátok ki a kábelt addig és tüntessétek el vagy ha vmi alap csomagra fizettek akkor nem kell mondani hogy az nem az, úgyse nézik meg.
És csak nyugodtan, ne viselkedjetek gyanusan. :)
csak 2 szolgáltató van?
én úgy tudtam h több:O
na mindegy
sztem kockáztatunk:P
okéska:D
köszii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!