Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek megkapom a megfele...

Szerintetek megkapom a megfelelő sávszélességet?

Figyelt kérdés
lassan 3 hónapja van bekötve az inviteles net,már többször mértem a sebességet és mindig ekörül mozog a sebesség: [link] azért mértem többször a sebességet mert nem stimmel vele valami, a szerződésen és a számlákon az áll hogy Net&Go Komfort 10M de én szerintem a speedtest.net azt mutatja hogy 1 megás a net,na most akkor ez hogyvan?azt tudom hogy 10 megás netért fizetek de azt nem hogy most megkapom-e vagy nem.
2011. szept. 10. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
router configjában, ha wifis, akkor tegyél egy MAC Filtering -et és be lehet valahol állítani a sebességkorlátozást. Nagyobb sebesség, kevesebb hatótávolság... és fordítva
2011. szept. 10. 22:42
 12/15 A kérdező kommentje:
TL-WR740N routerem van,de most nézem hogy a wireless security-ban az van be jelölve hogy disable security.Nem ez lehet a baj?
2011. szept. 10. 22:49
 13/15 A kérdező kommentje:
amúgy kb 3 hete jelentkezett ez a probléma,addig routerrel is ment a 10 megás net
2011. szept. 10. 22:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a WiFid nyitott ( disabled security) boldog, boldogtalan tud kapcsolódni. Javaslom kapcsold be és NE WEP titkosítást használj, hanem legalább WPA szintűt.
2011. szept. 10. 23:01
 15/15 A kérdező kommentje:
raktam rá WPA2-PSK titkosítást és most úgy tűnik jó,ezek szerint a szomszéd lopta 3 heten keresztül vagy nem tudom,amúgy van rajta MAC Filtering de nem a szomszéd gépe volt bele állítva.Köszi a segítséged,ment a zöld kéz
2011. szept. 10. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!