Facebookon ezt hogy állítsam be?
Ha bizonyos posztokhoz hozzászólok, ne láthassák azt az ismerőseim..
Adatvédelmi beállításoknál csak olyat találtam, h ha én magam posztolok, akkor be tudom állítani h azt ki láthassa.
De ha csak hozzá akarok szólni valamihez? Pl van egy rajongói klub videója vagy ilyesmi..
Lehet azt, h ezt mindig az adott posztnál dönthessem el, h lássa-e bármelyik ismerősöm?
vagyis adott kommentnél/hozzászólásnál
nem posztnál:P
azért köszi
volt egy ilyen sejtésem
FB FAQ-ban ezt írják
"The only people that can see the story about your comment are those who can see the content you commented on. For example, if you commented on a photo that only you and your friend can see, only you and your friend would be able to see the story on your Wall. "
ez alapján (ha jól értem) ha én pl írok egy rajongói klub posztjához, azt csak azok az ismerőseim láthatják, akik esetleg szintén tagjai annak az adott rajongói klubnak/ csoportnak...
de ez nem így van..:(
Másik profilommal megnéztem és látszik:P
ez a kérdés is ezt feszegeti
de a válaszok alapján tényleg nem lejetsges ezt beállítani:(
ha kommentelés után a kis x-re megyek, és törlöm a hozzászólást hírfolyamból, az sajna csak a saját hírfolyamomból törlődik..
az ismerőseim ugyanúgy látják..:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!