Hogyan tudok IP-címet változtatni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 16:32
1/8 anonim válasza:
Ha dinamikus az IP-d akkor kihúzoda netkábelt majd vissza dugod. Ha statikus akkor bemész a szolgáltatóhoz, és ha eleget perkálsz akkor gondolom megváltoztatják.
2/8 anonim válasza:
Veszel új gépet, modemet, routert, telefon előfizetést, net előfizetést, és garantáltan új IP-d lesz.
Vagy, leírod a szolgáltatód nevét, neted típusát.
G.
3/8 anonim válasza:
Konzolba írd be, hogy: iamthegod.
4/8 A kérdező kommentje:
mikor van dinamikus IP-m és mikor sima?
2011. szept. 8. 22:04
5/8 anonim válasza:
Húzd ki a netkábelt, várj egy kicsit és dugd vissza. Ha ugyan az maradt az IP-d akkor statikus, a változott akkor dinamikus.
6/8 A kérdező kommentje:
Kihúztam modemből is routerből is,de semmi.:S
Azért kellene nekem mert kaptam egy örök bant egy névlopó kis köcsög miatt.lehet vele mit kezdeni?ki lehet valahogy játszani?
2011. szept. 9. 10:24
7/8 anonim válasza:
Akkor valószínűleg statikus ip-d van. Megpróbálhatsz beszélni a főadminnal vagy előfizetsz proxy szolgáltatásra. Amúgy nem sok esélyt látok.
8/8 anonim válasza:
Vannak programok is amik megoldják írd be google-be vagy nézzél videót youtuben. "how to change my Ip address? "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!