Ezt már miért nem tudom megcsinálni a facebookon?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Igazán nem sok ismerősöm van ott, de ha belépek mindig ellepetek azok az üzenetek/tartalmak, amiket ők kiraktak. Kín és szenvedés volt megtalálni a számomra tényleg fontos ismerősök által megosztott dolgokat.
Akkor rájöttem arra, h ha rákattintok és arra megyek, h "Hide all by Kovács", akkor onnantól fogva Kovács egy megosztását se látom amit kitett. Ezt még jó pár ismerősömmel eljátszottam és így sokat csökkent az új megosztások száma amikor beléptem és tényleg csak a nekem fontos ismerősökét láttam. :)
Azonban kb egy hete már nincs ilyen opció. Már csak "Hide this post." (ami aktuálisan elrejti, de ha újra belépek újra ott van) és "Report post or spam.", de ez se megoldás a problémámra ahogy néztem.
2011. szept. 8. 13:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!