Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wireless LAN wifi router...

Wireless LAN wifi router telepítésben segítség kéne?

Figyelt kérdés

sziasztok. szóval én még csak 3 órája próbálom megcsinálni..

az internet meg a TV is kábelon jön be.. a modemből kijövő kábelt amit máskor gépbe dugok beledugtam a WAN felirat alá a wifiben. egy ugyan ilyen kábelt beledugtam a wifi-be a LAN-os részehz. 1-4 ig van én az 1. be dugtam...

oké eddig jó. leírásban ami volt hogy menjek arra az IP címre asszem ez volt az: 192.168.1.1 rá is mentem ki is hozta az oldalt. rámentem a wizards-ra mert azt irta hogy arra menjek. igazából az egész telepítésben csak az volt hogy 6 pont van ebben a wizardban ott feltelepitek mindent és kész.. szóval máris az első az volt hogy: milyen legyen az átjáró? ... bridge, gateway vagy valami IPS vagy mi a tököm.. hát rámentem én a bridgera is meg a gatewayra is de nem sok sikerrel... végigmentem mindenen.. elvileg telepitette.. dehát nincs internet a gépen se ha ugy van összedugva, meg a wifi se sugároz netet... ott voltak még ilyenek hogy LAN meg WAN, dehát nekem ezek kínaiak.. az van a dobozra írva hogy easy setup... jól átb*sztak...

kérlek segítsen valaki, előre köszi, és bocsi ha néha érthetetlenül fogalmaztam...

2011. szept. 6. 22:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Gyári felhasználó és psw ennél a routernél: admin
2012. márc. 11. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!