Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kell weblapot letiltani?

Hogyan kell weblapot letiltani?

Figyelt kérdés
hogy tudok ugy letiltani weblapot hogysemilyen öngészővel ne tudják megnyitni és ne vegyék észre hogy le van tiltva.
2011. szept. 5. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Törlöd a weblapot
2011. szept. 5. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Buheráld a DNS szervert.

A te tudásoddal leginkább egy baltát javaslok...

Ha elvisznek a rendőrök, nem én mondtam.

G.

2011. szept. 5. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Hat attol fugg hogy milyen szinten szeretned ezt elerni.

1db felhasznalo gepen.

Egyszeru ha atirod a /etc/hosts fileben (windowson is van egy ilyen file google meg mondja hol talalod de fejbol nem tudom) egy altalad megadott ip cimre a hostnev feloldasat. Igy hiaba irja be a cimet az oldalnak nem fog betoltodni.

Ha a halozatodra akarod ervenyesiteni a tiltast akkor a router/szerver tuzfalan kell beallitanod hogy blockolja az adott ip cimet es vagy dns-et. Vagy itt is meg manipulalhatod a dns-t:)

Ha az interneten szeretned elerhetetlenne tenni akkor torolnod kell a tarhelyrol. De valoszinuleg google cache-ban meg igy is elerheto egy jodarabig:)

2011. szept. 5. 21:20
 4/5 A kérdező kommentje:
csak az iwiw-t akrnám letiltani a saját gépemröl.
2011. szept. 5. 23:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor az előző válaszoló 1-es pontja a te választásod.

Esetleg a böngészőben is tudsz letiltani:

Google: "<böngésződ> webhely letiltás"

G.

2011. szept. 6. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!