Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon hogy lehet beállíta...

Facebookon hogy lehet beállítani hogy csak az ismerőseim lássák az üzenőfalam?

Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 18:54
 1/3 anonim válasza:
ugyanez lenne a kérdésem, én sem találom :/
2011. szept. 6. 17:05
 2/3 anonim válasza:

előző vagyok.

belemész a profilodba, ott van az adatvédelmi beállítások, behoz egy ablakot. ott rákattintasz a középső cuccra (friends) és azalatt, lesznek felsorolások, amiknek a végén edit settings van. mindegyiknél beállítod, hogy "friends".

aztán rámész az adatlapodra, jobb oldalon lesz egy olyan, hogy view as...katt rá, majd fent kiad pár angol sort, aminek az elején ki lesz emelve, hogy "public" arra katt, és meg tudod nézni, hogy meddig tiltotta az adatlapod. ami megmaradt, és nem akarod, hogy lássák: visszamész az adatlapodra, megkeresed a bejegyzésed, ami még publikus, és oda kattintasz, ahová akkor szoktál, ha törölni akarsz valamit. megjelenik az "x", katt, és ki fogja írni, hogy a bejegyzésed "public"on van. átveszed friendsre, és elvileg jó lesz.

hát, elég körülményesen fogalmaztam meg, de remélem érteni :D

2011. szept. 6. 18:22
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:D
2011. szept. 20. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!