Milyen nevet (és domain nevet) addjak egy zenével kapcsolatos weboldalnak?
Sziasztok.
Dolgozok egy oldalon amely zenestílus, előadó, vagy zeneszám (vagy akár a felhasználó hangulata) alapján megkeres és lejátsz olyan számokat amelyek a legesélyesebbek, hogy elnyerik a hallgató tetszését. Nem mennék bele most a részletekbe.
Bár ez csak egy hétvégi project, amit elsősorban magam miatt hozok létre, és bár már vannak hasonló oldalak, de szükségem lenne egy jó kis névre az oldalhoz.
Az oldal angol nyelvű lesz, legalábbis egyelőre. A név jó ha kötődik a zenéhez, de lehet egy jól hangzó értelmetlen szó is Próbáltam már minden domain név generalót, de nem kaptam túl jókat. Az oldal teljesen ingyenes és reklámmentes lesz.
Eddig erre jutottam (zárójelben vannak azok a domainkiterjesztések amelyek még nem foglaltak az adott névre).
audiobox.me
audyo.me
audiola.me
soundcafe.ne
audiolure.net
Audiocean.net
eardrug.net
soundive.net
audiorum.com
Segítsetek egy jó nevet találni. Esetleg ha a felsoroltakból tetszik valamelyik akkor szóljatok. Minden tippet várok.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!