Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen nevet (és domain...

Milyen nevet (és domain nevet) addjak egy zenével kapcsolatos weboldalnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Dolgozok egy oldalon amely zenestílus, előadó, vagy zeneszám (vagy akár a felhasználó hangulata) alapján megkeres és lejátsz olyan számokat amelyek a legesélyesebbek, hogy elnyerik a hallgató tetszését. Nem mennék bele most a részletekbe.

Bár ez csak egy hétvégi project, amit elsősorban magam miatt hozok létre, és bár már vannak hasonló oldalak, de szükségem lenne egy jó kis névre az oldalhoz.

Az oldal angol nyelvű lesz, legalábbis egyelőre. A név jó ha kötődik a zenéhez, de lehet egy jól hangzó értelmetlen szó is  Próbáltam már minden domain név generalót, de nem kaptam túl jókat. Az oldal teljesen ingyenes és reklámmentes lesz.

Eddig erre jutottam (zárójelben vannak azok a domainkiterjesztések amelyek még nem foglaltak az adott névre).

audiobox.me

audyo.me

audiola.me

soundcafe.ne

audiolure.net

Audiocean.net

eardrug.net

soundive.net

audiorum.com

Segítsetek egy jó nevet találni. Esetleg ha a felsoroltakból tetszik valamelyik akkor szóljatok. Minden tippet várok.

Köszi

2011. szept. 4. 09:04
 1/3 Darkavid ***** válasza:
Hát szerintem a soundcafe-nak elég kellemes hangzása van ha azt akarod, hogy mint ahogy a kávézóba a te weboldaladra is visszajárjanak.
2011. szept. 4. 09:51
 2/3 Electronicperson ***** válasza:
Szerintem is legyen soundcafe :D
2012. aug. 2. 14:37
 3/3 Golan Trevize ***** válasza:
Kösz a tippeket, befoglaltam az összeset.
2012. aug. 2. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!