Lehetséges ez a fogadási megoldás?
Jogilag csalas, ha 17 evesen reggelsz egy fogadasi oldalra, de a szamlaszamodbol nem fog az oldal rajonni, hogy mennyi idos vagy (hacsak nem tipikusan "gyerek" szamlad van pl. junior, akkor lehet, hogy lekerik) Vagy, lehet, hogy meg kell adnod a szamlatulajdonos adatait, es a bank fogja ellenorizni es nem engedi az atutalast, ha nem egyezik.
Viszont nem emiatt beszelnelek le a regisztralasrol, hanem azert, mert mint minden szerencsejatekra, ugy erre is ervenyes ket, regi klasszikus mondas: nyerni lehet, de vesziteni muszaj. A masik klasszikus, hogy a szerencsejatek a hulyek adoja.
Kerlek, ne sertodj meg, nem akarlak megbantani. De gondolkodj el azon, hogy vajon mibol elnek az oldal uzemeltetoi. Legy bolcs :)
köszönöm, én értlek is téged, hogy legyek bölcs, viszont nekem nagy szükségem van a pénzre, és értek annyi a futballhoz hogy ne kopasszanak meg engem a fogadóirodák, sőt egy olyan személy áll a segítségemre, aki évek óta ezzel foglalkozik, és több százezer forintot nyert már egy fogadási alkalommal, szóval nem kezdőről van szó. Én még bontogatom a szárnyaim, viszont ha a JUNIOR kártyáról van szó, amit kifejezetten 18 év alatti embereknek készítenek, akkor valóban fennáll az általad is leírt kockázat, szóval én ezen az ügyön igen el fogok beszélgetni édesanyámmal.
Mellesleg meg szeretném még kérdezni, hogy ha ő csinálna egy számlát, az mennyi időn belül használható. Kérdeztem az egyik ismerősöm: ő azt mondta, hogy a számla az rögtön elkészül, viszont a bankkártya elkészültére még várni kell... viszont azt nem tudta megmondani, hogy a számla ha elkészül, az használható-e „rögtön” ilyen célokra, még mielőtt elkészülne a bankkártya...
Akkor ez egy fokkal jobb talan, azt hittem, hogy valamelyik kaszino-oldal :)
Kartya: szerintem azonnal hasznalhato, bar, en nem tennek be internetre "valodi" bankkartyat. Valamelyik banknak - talan OTP - van e-kartyaja, ami virtualis megoldast jelent, es azt nem tudjak lenyulni. Nezz utana, a biztonsag nagyon fontos.
Babonabol nem irom, hogy sok szerencset, de azt hiszem, azt szoktak mondani, hogy "egy kalappal!" Mindegy vegulis, a legjobbakat mindenbol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!